Trilogia – Cosmoprof (2017-2019)

De-a lungul vremii, evenimentul Cosmoprof a devenit o ocazie de suflet, la care am participat cu fascinație și drag. În cele din urmă am reușit să adun materialul vizual din perioada 2017-2019, fapt pentru care articolul „Trilogia Cosmoprof”  reflectă unul dintre evenimentele cele mai bogate în materie de fotografie la care am luat parte.

Cosmoprof Worldwide Bologna este un târg personalizat, împărțit în alte trei târguri diferite:

💄 Cosmopack este cel mai important spectacol internațional dedicat lanțului de produse cosmetice și tuturor componentelor sale: ingrediente și materii prime, fabricarea etichetelor, ambalaje, aplicatoare, mașini, automatizări și soluții complete.

🛍️ COSMO Perfumery & Cosmetics este spectacolul internațional din lumea parfumurilor și a produselor cosmetice. Acesta prezintă o selecție a celor mai bune mărci de produse cosmetice din lume.

💅 COSMO Hair, Nail & Beauty Salon, spre deosebire de COSMO Perfumery & Cosmetics, deține un aspect optimizat pentru distribuitori, proprietari și profesioniști din centre de înfrumusețare, centre de wellness, spa-uri, saloane de coafură și hoteluri. Acesta pune la dispoziție o gamă largă de produse de la cei mai buni furnizori de produse, echipamente, mobilier și servicii destinate lumii profesionale a părului, unghiilor ș.a.

În continuare veți observa coafuri spectaculoare, vestimentații desăvârșite și multe- multe-multe detalii ale machiajelor sau instrumentelor folosite. Uneori cuvintele sunt de prisos, iar acesta este unul din respectivele momente. 

Voi lăsa fotografiile să vorbească de la sine, scrieți-mi în comentarii ce artă a frumosului v-a impresionat cel mai mult.

⏬⏬⏬

Cosmoprof 2017

Design impresionant

Coafuri spectaculoase

Atmosferă grandioasă

Cosmoprof 2018

Coafuri deosebite

Activități diverse

Cosmoprof 2019

Unghii colorate

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Selectați limba »