About me

Cu  o sensibilitate artistică, deschidere către nou și neconvențional am fost mereu atrasă de tot ce este frumos și rafinat. Acestea ar fi doar unele dintre motivele pentru care am absolvit UCECOM ,,Spiru Haret’’ High school, Cluj Napoca, primind diploma de hairstylist. În liceu, draga mea profesoară de limba română, Ligia Crișan-Oltean, a predat atât de frumos încât m-a făcut să iubesc literatura și gramatica, tocmai din acest motiv scrisul este o provocare spre a-mi corecta sau îmbunătăți exprimarea, dar mai ales a nu uita limba română, trăind într-o altă țară.

Ulterior, m-am înscris la o școală privată ESSENCE ACADEMY-ITALIA , fiind excelenți în formarea profesională a figurii de estetician și tot aici am făcut și anul 3 de specialitate. Printre multele materii studiate, a fost și cursul basic de machiaj, Cristina Facchi demostrându-și latura creativă și tehnica sa de neegalat. Apoi alte cursuri cu Daniel Lorusso (MrDanielmake-up) full immersion – how to contour and highlight – sprâcene perfecte. După toate acestea, mi-am dorit totuși să urmez un curs complet de make-up, motiv pentru care ACADEMIA STEFANO ANSELMO (Internațional Beauthy Factory-MILANO) a fost pasul următor…

Andreea Vilău a fost și ea o alegere perfectă în ceea ce privește perfecționarea tehnicii machiajului beauty (curs pe care l-am făcut în București).

Ca experiențe, au fost diverse colaborări la shootinguri, în calitate de Make-up Artist&Stylist,  Milano Fashion Week 2016/2017 și multe alte evenimente. Însă, cel mai mare profesor în frumusețe a fost mama mea. Simplă, dar constantă în alegerile ritualului său de îngrijire personală pe care îl avea, este mereu cel mai bun exemplu pentru mine. Frumoasă în tot ce era și făcea, cu calități importante ce-i iluminau chipul și-i îmbrăca caracterul, a reușit să-mi influențeze personalitatea.  Fiind mereu în mișcare să fac și să aflu lucruri noi, am cochetat de asemenea cu profesia de agent imobiliar, cu dansul, sportul și fotografia, iar pentru fiecare dintre acestea am obținut diplome în urma cursurilor specifice.

Ce spun prietenii: că sunt inteligentă?… creativă, sensibilă, sinceră, socială, insistentă, puternică, dulce, corectă, rațională, că aș ține cu adevărul și cu dreptatea, tandră și disponibilă pentru toți cei pe care îi iubesc și că aș fi atentă la detalii, plus bonus: că vorbesc mult.

semnatura_mary_miriam