Apartamentul 37 (Wonderland Cluj Resort) – O poveste desprinsă din Alice în Țara Minunilor

Pentru mine, Apartamentul 37 este locul în care am trăit o serie de emoții parcă desprinse dintr-o poveste în care o întruchipam pe Alice (din Alice în Țara Minunilor).

💡 W este Wonderland, dar luat ca formă simplificată este reprezentat de 2 triunghiuri cu baza în sus. Însăși denumirea, Wonderland Cluj Resort, face trimitere spre o locație elegantă și sofisticată. Castelul are o priveliște spre un spațiu mirific cu fântâni, care completează „Povestea grădinilor din Wonder”. Acest minunat resort oferă o gamă largă de facilități atât pentru persoanele care își doresc o experiență de neuitat (hotel, spa, capelă, bar și terasă, echitație ș.a.), dar și pentru companii sau grupuri mai mari de persoane (călătorii cu balonul cu aer cald, sală de jocuri, tabere/excursii ș.a.).

Precum și designerul spațiului a menționat, povestea de aici începe.

Parametric design și personalizare din tematica Alice, este modul de gândire de la care am plecat în conceptul apartamentului. Stilizare ce a permis repartizarea poveștii pe cadre de interes, separând vizual spațiul apartamentului, dar păstrând în același timp legătura cu privitorul. (Lucian Soit – artist designer)

Dat fiind faptul că avem un haos organizat, spațiile apartamentului dispun de o structură și orientare atipică, dar spectaculoasă:

Spațiul 1: intrare și living;
Spațiul 2: baie și zonă de relaxare;
Spațiul 3: dormitor.

Spațiul 1

Pentru început, scara m-a făcut să mă deconectez de living, aceasta duce spre a doua cameră, dar în același timp izolează conceptele create de designerul încăperii. Fiind vorba de Alice în Țara Minunilor, scara a căpătat dimensiunea de „Rabbit Hole” pe sub podul transparent perforat și aproape inexistent.

Spirala are rol de scară ce te duce în alt spațiu special, în mansarda apartamentului, unde se află un dormitor suplimentar. Plasa fantastică și suspendată îți oferă prilejul de a citi sau de a te relaxa în timp ce privești peisajul.

Ca element de magie, mesajul cu indiciu surpriză se află amplasat la ultima treaptă, înainte de a trece în așa-zisă lume de la parter.

Probabil cel mai frumos cadru pe care l-am putut obține este cel de la intrare. Începând cu podeaua cromatic duală în zigzag și designul scărilor ca elemente separate la fiecare pas, se creează o continuitate susținută de lumina care spală peretele printr-o frescă (cu inserții cu foița Shlagmetal). Însăși culorile folosite au pus în evidență rochia imaculată și eleganța spațiului.

Spațiul 2

Bazată pe aceleași principii, baia are trăsături care o evidențiază dincolo de banalitatea unei băi obișnuite. Oglinda personalizată și pereții cu pietricele în două culori (ne poate duce cu gândul la distincția dintre bine și rău) te vor ademi să te scalzi în altă parte a lumii, unde devii actorul propriei povești.

Lavoarul dispune de unghiuri care te fac să te întrebi dacă apa va curge cu adevărat în aceeași direcție sau dacă dispare în altă trăire. Designul unic îmbrățișează întreaga perspectivă oferită de Wonderland, o perspectivă despre răsfăț și eleganță.

Spațiul 3

Patul plutește pe lumină, iar povestea de pe perete vorbește despre un dormitor mobilat regal cu obiecte personale. Monocrom, dar de bun gust, desenul grafic sugerează, lăsând imaginația să acceseze culorile și trăirile. 

Outfit

Vremea din exterior a reușit să mă transforme în Crăiasa Zăpezii, iar cu ajutorul unui make-up reușit și a unei coafuri pe măsură, pot spune că am radiat de fericire.

CONTACT

Lucian Soit (artist designer)

Lucian Soit este un designer cu un portofoliu generos cu viziune personificată asupra ambientului, cu simț și sensibilitate cromatică și volumetrică. Acesta profesează și readuce la trăire spații și lucrări, printre care și Apartamentul 37 de la Wonderland Cluj Resort.

Website: www.soitdesign.ro

Telefon: 0740320181; 0753761696

Wonderland Cluj Resort

Telefon Recepție: 0740 966 337 (0740 WONDER) sau 0364 888 840
Telefon Rezervări evenimente: Ioana: 0743 966 337‬ (0743 WONDER); Antonia: 0741 966 337‬ (0741 WONDER); Magnoliu: 0742 966 337 (0742 WONDER)
Telefon Rezervări Bistro-Bar-Terasă: 0757 966 337 (0757 WONDER)

Facebook: facebook.com/wonderlandcluj
Email recepție: receptiewonderland@gmail.com
Email evenimente: wonderlandcluj@yahoo.ro
Website: https://www.wonderlandcluj.ro

Vă recomand să trăiți măcar o dată experiențele oferite de echipa de la Wonderland deoarece veți evada din cotidian și veți găsi sentimentul de bucurie într-un asemenea loc, unde poveștile parcă se scriu singure. 🏰

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Selectați limba »