Despre mobilă și rafinament | Mobexpert Cluj

Lensed by Proorocu George 

Pentru a vă oferi și câteva informații din Backstage, am avut plăcerea de a organiza cu echipa din cadrul filialei locale o masă festivă și de a realiza o ședință foto demnă de revistele de design. Înainte de a vă povesti ce elemente am ales pentru a forma acest cadru, vă prezint câteva informații esențiale despre brandul Mobexpert.

 

💡 Mobexpert  

•     Grupul Mobexpert este liderul pe piața de mobilier din România. Mobexpert se clasează între primele 12  întreprinderi europene din industria mobilei;  

•     În cei 28 de ani de activitate (1993-2021) s-au realizat 126 de firme pe zona de retail, 8 fabrici de mobilă pe zona de producție, 6 firme de import și 3 firme de servicii (informatică, logistică și proiectare-dezvoltare);

•     Suprafața totală de expunere a magazinelor este de peste 110.000 m2  și reprezintă o investiție de aproximativ 76 de milioane de euro;

•     Aproape ⅔ din mobilierul pe care îl vedeți în magazinele din România este realizat de Mobexpert, iar 18%-20% din ceea ce se produce se exportă în Europa de Vest;

•     Brandul este distins cu statutul de Superbrand (Superbrands este organizația mondială care oferă acest statut doar brandurilor evaluate de către un juriu reprezentativ pentru domeniul vizat, dar validat de consumatori, în urma unui studiu de piață).

 

Să fim îndrăgostiți de meseria pe care am ales-o. Să iubim cu adevărat, noi mai întâi mobila pe care o producem și numai după aceea să sperăm că-i va bucura și pe cei ce o vor avea în cămine. (…) Să înțelegem că mobila, împreună cu toate produsele noastre, oricât de la modă, frumoase și de calitate ar fi, trebuie însoțite întotdeauna de un preț rezonabil și de bun simț.(Dan Viorel Șucu, Președinte Mobexpert)

Mobila pe care am avut-o în cadrul acestei experiențe se poate găsi și pe site-ul oficial Mobexpert, dar pentru a realiza obiecte personalizate și cu un efect mai proeminent, acestea se pot realiza și la comandă.

Precum spune și numele, Jazz, colecția din care mobilierul utilizat face parte reflectă muzicalitate, finețe și bun gust. Indiferent de spațiul în care își vor găsi casa, versatilitatea acestora este un atribut esențial în amenajarea (viitoarei) locuințe.

📌 Comodă 8 sertare. Cromatica și liniile feminine care brăzdează această piesă de mobilier ajută la crearea unui ambient plăcut și liniștitor. Lemnul masiv din care este realizată îi oferă durabilitate în timp, iar spațiul suplimentar de depozitare este un avantaj pentru persoanele care dețin o multitudine de produse.

📌 Oglindă. Oglinda poate fi montată deasupra bufetului într-un living spațios, fiind piesa de rezistență într-un asemenea spațiu și obiectul preferat al persoanelor de sex feminin.

📌 Bufet. Venind în completarea comodei prezentate anterior, bufetul este finisat în nuanțe de alb antichizat, evidențiindu-se prin finețea cu care este lucrat. Datorită spațiilor de depozitare (3 uși și 3 sertare), vine în ajutorul persoanelor care își doresc să aibă la îndemână vesela pentru musafiri.

📌 Scaun. Aceste elemente îmbină confortul cu funcționalitatea și se pot asorta cu ușurință cu pernele de pe canapea sau însăși cu elementele de decor de pe masă.

Pentru majoritatea persoanelor, Mobexpert înseamnă Mobilier pentru casă și Decorațiuni, dar acest grup se diferențiază și prin: Logo Mobexpert Office (mobilier pentru birou și colectivități), Logo Mobexpert Outlet (garanția calității Mobexpert la prețuri întotdeauna reduse) și Logo Mobexpert Horeca (soluții personalizate pentru industria HORECA).

_____________________

Contact

Mobexpert Cluj

Adresă: Str. Aurel Vlaicu 1, Cluj-Napoca

Website: https://mobexpert.ro

Telefon: 0264-447.981

Facebook: https://www.facebook.com/MobexpertCluj 

Email: cluj@mobexpert.ro

💡 Malika 

•     Malika Boutique este brandul pentru femei puternice care își doresc să se facă remarcate prin creații unice din materiale de calitate, semnate de designeri din Emirate;

•     De asemenea, o trăsătură semnificativă a brandului este faptul că nu limitează producția pieselor vestimentare doar pentru modelele cu măsurători standard. Malika Boutique realizează rochii de vis inclusiv pentru persoanele plus size

•     Pe lângă rochiile de poveste, brandul comercializează și parfumuri care se deosebesc printr-un design spectaculos, iar eșarfele feminine devin piesa de rezistență în orice ținută.

Misiunea noastră este de a transforma viețile femeilor, făcându-le să se simtă speciale și încrezătoare în aspectul lor, surprinzându-le cu modele în ediție limitată, țesături fine și servicii de înaltă calitate. Suntem dedicați excelenței prin promovarea celor mai noi tendințe din Orientul Mijlociu către femeile din întreaga lume.” (Malika Boutique)

Fiecare lucrare este migăloasă și are propria poveste. Datorită rochiei de la Malika Boutique, m-am simțit ca o Zână. În respectivele momente am simțit că plutesc și că prind aripi.

👗 Rochia pe care am purtat-o este ruptă din basmele pe care le citeam în copilărie. Lungimea acesteia mă poartă cu gândul la o eleganță fermecătoare. Penele și elementele de design conturează o ținută demnă de un cadru feeric.

Malika Boutique

Adresă: Str. Cloșca, nr. 4, bl. 5, sc. A, ap. 2, 510053, Alba Iulia

Website: https://malika-boutique.com

Telefon: +04 0769 221 816

Facebook: https://www.facebook.com/MalikaBoutiqueSRL 

Email: malikaboutiquesrl@yahoo.com

_____________________

Precum spune și fondatorul companiei, Dan Viorel Șucu, Mobexpert este povestea milioanelor de oameni care au trecut pragul magazinelor, iar eu am fost unul dintre ei.

Ce obiecte de mobilier vă trezesc amintiri frumoase? 💭

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Selectați limba »