Ciao, Venezia! (despre eleganță și bijuterii regale) 

Shot & video by Proorocu George 

Edit by Mary Miriam & Proorocu George 

Vremea și călătoriile au fost de partea noastră și în această lună, fapt pentru care Veneția ne-a surprins plăcut. Piața San Marco (Piazza San Marco) a fost descrisă de Napoleon ca fiind cel mai frumos salon din Europa („the finest drawing room in Europe”). Clădirile găzduiesc în prezent magazine cu produse exclusiviste, cafenele elegante și locuri de petrecere a timpului liber.

💡 Piazza San Marco este cel mai de jos punct din Veneția, iar atunci când apare acqua alta (termen folosit în Veneto pentru vârfurile de maree excepționale care apar periodic în Marea Adriatică de nord), este întotdeauna prima zonă inundată. La 90 cm, aprox. 2% din centrul istoric (zona din jurul San Marco) este inundat. Acqua alta are loc în general în timpul iernii, când o combinație de maree astronomice, vânt puternic de sud (scirocco) și valuri provoacă un flux mai mare de apă în laguna venețiană.

Nu a fost nevoie de mult timp și ne-am dat seama că ne dorim să ne bucurăm de acest loc minunat printr-o ședință foto care va dăinui. De când eram micuță am fost fascinată de festivalurile bine cunoscute din Veneția, unde oamenii deveneau personajele unei minunate opere. Firește, masca a fost și va rămâne un simbol al evenimentelor, iar condițiile din prezent au inspirat creatorii pentru realizarea unor măști autentice.

👜 Stone Moda e Design – măiestrie italiană în bijuterii

Măiestria de care au dat dovadă cei de la Stone Moda e Design se poate observa în fiecare accesoriu pe care îl realizează. Acestea pot fi purtate atât pe covorul roșu, cât și în viața de zi cu zi, scoțând din anonimat orice ținută.

Poșeta reprezintă mai mult decât un accesoriu, aceasta exprimă rafinamentul la cel mai înalt nivel. Cromatica folosită este una elegantă, transformând cele două piese în punctele de interes în ținuta realizată.

Bijuteriile fac trimitere la regalitate, iar fiecare doamnă sau domnișoară care deține accesoriile de la Stone Moda e Design se poate simți ca o regină. Pentru mine a fost dragoste la prima vedere sau mai bine spus – la prima purtare deoarece mi-au oferit încredere, bun gust și siguranța faptului că mă pot bucura de produse pe termen lung.

💡 După ani de colaborare cu cele mai prestigioase case de modă italiene, precum și cu o companie de vârf în producția și vânzarea cristalelor sculptate, Andrea și Francesco și-au pus la dispoziție experiența artizanală în laboratorul aflat în San Donato Milanese. Stone Moda e Design îmbină tehnicile tradiționale și moderne pentru a realiza accesorii și bijuterii, valorificând tradițiile italiene. Prin intermediul acestora, se pot achiziționa produse exclusive din colecția Stone Fashion and Design, dar și articole vintage pregătite să retrăiască în povestea fiecăruia.

_____________________

Contact

Adresă: Via Dante 21 B Edificio B piano seminterrato, 20097, San Donato Milanese MI, Italia

Website: http://www.stonemoda.it

Email: info@stonemoda.it

Și de această dată m-am încărcat cu energie pozitivă și sunt pregătită pentru viitoarele aventuri. Acum, când am ajuns acasă și privesc fotografiile realizate, îmi dau seama că aș mai vizita încă o dată Veneția și tot nu aș epuiza obiectivele turistice sau minunățiile locului.

Ce destinații vă propuneți să vizitați în următoarea perioadă? 🗺️

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Selectați limba »