Hotelul Dunant | Sone Moda e Design | Feminitatea zilnică

Shot by: Proorocu George

Make-up: Mary Miriamstyle

Hair: Mary Miriamstyle

Dress: Zara 

Styling: Mary Miriamstyle

Bag, Earrings & Accessories: Stone Moda e Design

Location: Dunant Hotel 

Production: Mary Miriamstyle &  Proorocu George

Îmi place să aleg locuri care au însemnătate, iar Hotelul Dunant (JHD Dunant Hotel) este mai mult decât un hotel, acesta face trimitere la spiritualitate și te invită să ai parte de o călătorie pentru a descoperi omul. Numele hotelului nu este întâmplător, el este în strânsă legătură cu Jean Henri Dunant, fondatorul Crucii Roșii. 

La poalele dealurilor se regăsește acest spațiu de o frumusețe extraordinară, la doar zece minute de Lacul Garda (Lago di Garda sau Benaco în italiană) și scena bătăliei de la Solferino din 1859. Hotelul JHD Dunant oferă, prin cele 78 de camere exclusive dedicate lui Jean Henri Dunant, o experiență și o plimbare prin istorie. Asemănător unui muzeu de artă contemporană, îți poate schimba viața și percepția despre lume. Numeroasele excursii cu bicicleta puse la dispoziție vă vor transmite mesajul de dragoste al Dunant pentru lume.

_____________________

Contact

Adresă: Via Donatori di Sangue 2, 46043 Castiglione delle Stiviere (Mn) Italy

Website: https://www.dunanthotel.it/ 

Booking: https://book.bestwestern.it/IT/hotel_a_Castiglione-delle-Stiviere-(MN)_98407.aspx?SOB=A128&roomrates=true&roomrates=true#RoomRates 

Email: info@dunanthotel.it 

👜 Stone Moda e Design – măiestrie italiană în bijuterii

Am mai vorbit despre STONE Moda e Design într-un material anterior (pe care îl puteți citi AICI), dar de fiecare dată mă surprinde creativitatea de care dau dovadă și măiestria pe care o acordă în realizarea bijuteriilor.

Uneori este de-ajuns doar o pereche de cercei și întreaga ținută este eclipsată. Bijuteriile pe care le-am purtat la ședința foto m-au făcut să mă simt ca o prințesă, iar fiecare doamnă sau domnișoară care deține accesoriile de la Stone Moda e Design se poate simți mai presus de cuvinte. Pentru mine bijuteriile sau mai bine spus Stone Moda e Design au reprezentat o dragoste de la prima purtare, la care revin ori de câte ori îmi doresc să fiu mângâiată de strălucirea și eleganța acestora. 

💡 După ani de colaborare cu cele mai prestigioase case de modă italiene, precum și cu o companie de vârf în producția și vânzarea cristalelor sculptate, Andrea și Francesco și-au pus la dispoziție experiența artizanală în laboratorul aflat în San Donato Milanese. Stone Moda e Design îmbină tehnicile tradiționale și moderne pentru a realiza accesorii și bijuterii, valorificând tradițiile italiene. Prin intermediul acestora, se pot achiziționa produse exclusive din colecția Stone Fashion and Design.

_____________________

Contact

Adresă: Via Dante 21 B Edificio B piano seminterrato, 20097, San Donato Milanese MI, Italia

Website: http://www.stonemoda.it 

Email: info@stonemoda.it

Până la vârsta aceasta am învățat faptul că feminitatea nu are legătură cu brandul sau cu modul în care arătăm fizic (greutate, înălțime), aceasta se simte și se transmite în momentul în care avem încredere în noi și reușim să ne îmbrăcăm frumusețea în piese și accesorii de calitate, care ne reprezintă.

Femeia trebuie sărbătorită în fiecare zi, iar data de 26 septembrie este ziua în care mă pot bucura de persoanele dragi, de faptul că sunt sănătoasă și, în același timp, să fiu recunoscătoare pentru locurile în care am avut ocazia să călătoresc. Cu această ocazie pot dedica articolul tuturor femeilor cărora nu le este frică să fie îndrăznețe, care îmbrățișează orice vestimentație le face fericite și care se iubesc în fiecare moment.  

Tu când te-ai bucurat ultima dată de tot ceea ce reprezinți, femeie dragă? 💖

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Selectați limba »