Cat Eye Look for Hooded Eyelids

Know this you can start fresh every single morning.

Beautiful me,
I hope you read this and believe me…
You are needed, and I know you don’t feel like it right now… but you are.
I know you’ ve been hard on yourself, haw you view and
talk to yourself is nothing you’ d repeat outloud.
I know you feel like this is it, this is all the future holds for you
Keep going.
Keep trying every single day.
You’re already making waves, moving mountains,
Becoming who you’ re meant to be.
It all starts with showing up for YOU, trusting YOU, and believing in YOU.

(From the person who will always believe in you, me)

Am fost mereu în căutarea celui mai portivit machiaj fizionomiei mele, după ce am înțeles din cursurile de make-up, pe care le-am facut de-a lungul timpului, că există reguli de respectat pentru armonizarea proporțiilor și trăsăturilor.

Deși forma ochiului pe care o am, îmi permite sa ,,accesez” destul de multe variante de machiaj, mi-am dorit să existe una care să mă reprezinte și pe care să o pot realiza într-un timp cât mai scurt, cu un efect cât mai natural, dacă pot spune, și care să reziste pe tot parcursul zilei. Desigur, au fost și alte aspecte importante cum ar fi: acest machiaj să complecteze ținutele pe care le port, să fie potrivit anotimpului, să aibă un finish mat, iar culorile să fie maro închis-rece (în colțul extern al ochiului, iar pentru tranziție se poate folosi una sau doua nuanțe de maro mai deschis). Recunosc că mi-a luat ceva timp să găsesc combinația perfectă de culori, dar acum ce mai contează?! În funcție de ,,corecția’’ și intensitatea pe care o doresc, acest machiaj îl realizez cu aceleași produse, fiind modificată doar cantitatea de produse pe care o aplic. Etapele pentru mine acum sunt simple, chiar dacă la început nu au fost!

Se începe prin curățarea feței, apoi la nevoie se aplică un ser potrivit tipului de ten, unul hidratant sau cu efect lifting, după care se aplică crema de zi sau un primer. Până când acestea se absorb se corectează sprâncenele. Pentru acest pas avem nevoie de un corector sau anticearcăn cu o nuanță mai deschisă decât cea a fondului de ten și care se aplică sub arcadă, pe toată pleoapa fixă și pe cea mobilă, în colțul intern al ochiului, deasupra sprâncenelor, apoi totul se difuzează.

Alte produse de care nu mă lipsesc sunt: DARK BROWN de la Anastasia Beverly Hills, Clear Brow Gel ABH și pensula Inglot 42T. Cu această pensulă subțire, reușesc să desenez fir cu fir pentru a ajunge la forma pe care mi-o doresc, apoi fixez sprâncenele cu Clear Brow Gel, asigurându-mi o durabilitate prelungită.

Pentru a contura si alungi ochii, folosesc Mac COFFEE Eye Pencil, încercând să trasez cu miscări ușoare forma și intensitatea pe care o doresc, apoi pentru a fixa machiajul din creion, voi folosi un fard de pleoape LOG 202 cm din paleta GOLD Palette NATASHA DENONA (din păcate, în România încă nu se găsesc aceste produse), dar voi lăsa un link.

Ca și alternativă am fardurile de pleoape individuale de la ABH în nuanța DEEP BROW și HOT CHOCOLATE. Apoi, mai către colțul intern al ochiului, în funcție de unde voi purta acest machiaj sau ce ținută am, aplic orice fard care consider că se potrivește cromatic rezultatului pe care doresc să-l obțin. Rimel bineînțeles, sau pot aplica gene dacă este cazul.

În continuare aplic fondul de ten, anticearcănul, fixez baza, un pic de blush, iluminator și gataaaaa.

Buzele: prefer să le păstrez în nuanțe naturale,  fiind foarte ușor de purtat pe tot parcursul zilei.

*În aceste fotografii, am purtat un body de la Diesel.

Frumusetea trandafirului si gingasia crinului nu umbresc farmecul simplu al narcisei sau parfumul violetei. Daca fiecare floare ar fi fost un trandafir, de exemplu, primavara si-ar fi pierdut farmecul. – Therese of Lisieux

4 Comments
    1. Salut Maria ,
      Mulțumesc că ai condivis cu noi segreturile tale de frumusețe și nu le ții numai pentru tine .
      Tu ești și fără machiaj ești extrem de frumoasă!!! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Selectați limba »