Nuntă la Palat | Cluj 10-12 ianuarie

Nuntă la Palat a dat startul noului sezon de nunți 2020, iar porțile Muzeului de Artă din Cluj-Napoca au fost redeschise pentru viitorii miri în weekendul 10-12 ianuarie 2020.

Pentru mine este a doua oară când particip la acest târg și pot spune că este cel mai frumos pe care l-am vizitat până acum. Totul este foarte bine organizat cu o atenție sporită la detalii. Decorul magic creează o atmosfera unică!

Aici am întânlit profesioniști, care oferă servicii complete și inedite. De la mașini de epocă, black cab și limuzine, până la decorațiuni, săli de nuntă, servicii foto-video, invitații, costume de miri, rochii de mireasă etc.

Mai jos voi enumera câțiva furnizori de top.

A venit momentul să vorbim și despre rochiile de mireasă expuse la evenimentul Nuntă la Palat.

Voi începe categoria cu The Bride by Oana Lupaș. Creațiile acestui designer le cunoșteam de la V for Vintage București. Știam deja că are un stil exclusivist, nonconformist și feminin. Dacă era să mă căsătoresc anul acesta, cu siguranță cel puțin două rochii de mireasă aș fi ales din această colecție.

Alături de Oana Lupaș, creatoarea rochiei de mireasă pe care o port

Apoi i-am întâlnit pe: Creal Design, Rosa Clarà, Walk Of Art și Ligia Mocan Bridal.

Bărbații nu au fost excluși din acest eveniment, haine de excepție pentru aceștia au fost pregătite de Royal Gentleman, Artizan și Alexander Luxury Suits.

My greatest wish for the two of you is that through the years your love for each other will so deepen and grow ,that years from now you will look back on this day, your wedding day, as the day you loved each other the least.

Porumbeii sunt un simbol al loialității, fidelității și iubirii.
Trif Laura - crescător de porumbei albi

Wedding Wish
A marriage is a promise that two hearts gladly make,
A promise to be tender, to help, to give and take.
A marriage is a promise to be kind and understanding, to be thoughtful and considerate, fair and undemanding.
A marriage is a promise to share one life together, a love filled promise meant to be, kept lovingly forever.

Selectați limba »