City Fashion Week | Wonderland Resort Cluj (21-22 noiembrie 2019)

Stefan Farell, președintele City Fashion Week (CFW), a reușit să reunească cei mai cunoscuți desgineri români, la cea de-a VI-a ediție CFW, fiind cel mai important eveniment de modă din Transilvania. Aici, tinerii desgineri și noile talente, sunt încurajați să pășească cu încredere în industria modei, prin lansarea propriei colecții. Tot în cadrul acestei ediții, am fost onorați să-i vedem pe invitații speciali: Cătălin Botezatu, Romanița Iovan, George Hojboda, Eli Lăslean, Sebastian David & Cosmin Mureșan și mulți mulți alții.

Cu siguranță aș fi făcut ceva achiziții din articolele prezentate de ei, dar nu numai, au fost și alți designeri care au avut creații pentru toate gusturile și evenimentele la care dorim să ne îmbrăcăm potrivit. Din păcate, anul acesta nu s-a mai organizat așa cum a fost anul trecut un ,,after shopping’’. Mai exact, era pusă la dispoziție o locație, unde designerii expuneau articolele din prezentare publicului și toate acestea spre cumpărare.

Pentru mine, experiența din acest an la CFW o pot descrie în următorul fel: multă muncă, organizare, creativitate, originalitate, frumusețe, eleganță, spectacol și evoluție. Felicitări organizatorilor, designerilor și tuturor participanților!

Anul acesta am reușit să fac doar câteva fotografii… am preferat să filmez, iar materialul video va fi publicat pe canalul meu de pe YouTube.

Fiind prezentă la aproape toate edițiile anterioare, pot spune că de-această dată a fost diferit. În fiecare an, au fost schimbări pozitive, deși, fiecare ediție a fost extraordinară. Mereu participam în cele două zile de prezentare, însă anul acesta nu am reușit să fiu prezentă decât în prima zi și, totuși, mi-a fost suficient să văd creații superbe, eleganță, inovație și multă muncă. Originalitatea lui Sebastian David și cea a lui Cosmin Mureșan m-a impresionat enorm. În primul rând, colecția prezentată a fost inspirată din cultura Indiei, apoi de către modelele care au defilat. Erau doamne și domnișoare de toate vârstele (după cum se poate vedea în fotografiile de mai jos), fără a se ține cont de măsurile 90-60-90… și chiar au fost nemaipomenit de frumoase!

*Colecția realizată în imaginea surprinsă la începutul articolului, aparține CM – création de mode. Am fotografiat cu acest aparat.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Selectați limba »