Londra IMATS | 17-19 mai 2019

A fost înființată în anul 1997  și are loc de 6 ori / an în unele dintre cele mai frumoase orașe din lume, precum Londra, New York, Los Angeles, Vancouver, Toronto și Atlanta.

Skin first. Make-up second. Style second. (Glossy.com)

Era pe la începutul lunii Mai când am realizat că este luna în care va fi IMATS la Londra 2019. Îmi verific repede agenda și calendarul pentru a vedea dacă reușesc să-mi organizez călătoria… și în mai puțin de 5 minute decid să merg și anul acesta (am fost și anul trecut), iar ca în toate celelalte călătorii pe care le-am făcut încep prin a-mi cumpăra biletul de avion, după care îmi fac un plan cu prioritățile celor două zile pe care le voi petrece în Londra gen: locuri de vizitat sau magazine de văzut, motiv pentru care am ales hotelul în zona cea mai comodă deplasărilor.

Acest show are ca și locație OLYMPIA NATIONAL, HAMMERSMITH ROAD, LONDON W14 8UX, UK așa că decid să stau în această zonă pentru a rămâne în apropiere, IMATS fiind motivul principal al călătoriei mele. Desigur, am făcut și un itinerar pentru deplasarea de la aeroport către hotel și viceversa pentru a alege cel mai convenabil mijloc de transport ca timp și cost.

Perfect, totul organizat: biletul de avion cumpărat, hotelul rezervat, itinerarul făcut cu prioritățile dar și punctele de interes, abia așteptam să sosească momentul plecării ?

Pregătirea bagajului a fost schematică și simplă, alegându-mi ținutele în funcție de eveniment, locații și confort  ?.

Timpul a trecut repede, iar momentul plecării m-a ,,găsit” pregătită pentru zborul către evenimentul mult așteptat și organizat până la cel mai mic detaliu. IMATS 2019 I am coming!

Aterizarea fiind cam târzie (in jurul orei 20:30) am considerat că soluția ideală din aeroport a fost să iau trenul până în Liverpool Street, iar de acolo un taxi până la hotel, în total timp de deplasare 1h:10 minute cu aproximație. Frumos luminat în culori vii acest oraș mă surprinde mereu, deși l-am vizitat deja de căteva ori. Această expoziție este dedicată în special artei machiajului: beauthy&fashion, machiajului cinematografic și cel de efecte speciale. Aici, de asemenea, am putut vedea cele mai spectaculoase realizări făcute de make-up artiști internaționali, importanți și cunoscuți în lumea machiajului cum ar fi: Danessa Miricks, Einat Dan, James Molly, și mulți alții. Țin totuși să specific că anul trecut evenimentul a fost mai amplu si complex; voi atașa câteva fotografii  să vedeți diferența.

Toro Goro
Danessa Miricks
Danessa Miricks
Einat Dan
Einat Dan
Make up – James Molly
Make up – James Molly
Harrods.

Londra noaptea

Am cunoscut un alt tip de iubire, cea necondiționată.
Buddha bar.
Doar șapte hărți la număr, pentru a mă orienta prin Londra.

IMATS Londra 2018

A smile is the best makeup a girl can wear. (Marilyn Monroe)

Sute de artiști entuziaști își afișează munca precisă unică și meticuloasă pentru care uneori muncesc luni de zile. Există, de asemenea, și o inegalabilă expoziție de produse cosmetice și make-up, majoritatea fiind accesibile publicului spre comercializare, dar și demonstrări reale. Ar fi încă multe de spus…, dar prefer să mă opresc aici și din imagini puteți vedea ceee ce eu nu am reușit să exprim prin cuvinte, nu-i așa?!? Mda… deși timpul a fost suficient de scurt, mi-am dorit totuși să fac o vizită și la Harrods, păi nu? Se poate fără!? Mai ales că din anii precedenți știam că aici pot vedea colecțiile marilor designeri internaționali și chiar așa a și fost.

În final pot spune că sunt foarte fericită de alegerea pe care am făcut-o și anul acesta: Londra IMATS 2019?

*Am fotografiat cu acest aparat cu obiectivul.

MAKE-UP IS NOT A MASK. Make-up is art, expression and passion.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Selectați limba »