Produsul revoluționar care a schimbat viața mea și a părului meu!

D

e mică am avut un păr subțire, fragil și cu o creștere lentă. Din acest motiv am încercat întotdeauna să-i ofer o atenție specială, fie la spălare sau coafare, cât și la utilizarea produselor de styling. Prefer să am un păr sănatos, în detrimentul celui bine coafat.

Cred că este foarte important de asemenea, să ne cunoaștem bine tipul de păr și în funcție de caracteristicile și textura acestuia, ne alegem produsele specifice fiecăruia, pentru îngrijirea sau obținerea look-ului dorit.

Aveam vârstă de 17 ani când am început să merg frecvent într-un salon privat de înfrumusețare.

Acesta se afla în cartierul Mărăști din Cluj-Napoca, pe strada Aurel Vlaicu nr. 3, sub denumirea ELLE Glamour. Aici, împreună cu experții în domeniu, am încercat să-mi cunosc părul cât mai bine, pentru obținerea rezultatelor excelente, fie că a fost vorba de tratamente personalizate, tehnici de culori, coafuri de ocazie, styling sau de tunsori.

La acea vreme, ELLE Glamour, era cel de-al doilea Beauthy Center, deschis de o tânăra ambițioasă și vizionară Erika Löw. Primul pe care l-a înființat este cel din centrul orașului, de pe strada Potaisa nr. 7, în anul 1991.

La ora actuală, El Beauty Centers, (ulterior centrele au suferit un rebranding) își desfășoară activitatea, oferind servicii de calitate în două locații diferite, situate în zona centrală a orașului Cluj-Napoca.

EL PRESTIGE
Str. Potaisa, nr. 7
Cluj-Napoca – România
Programări la: 0731 371 415
0264.596.629
office@elbeautycenters.ro

EL INSTITUTE
Str. Anatole France, nr. 4
Cluj-Napoca – România
Programări la: 0728 413 793
0264 442393
institute@elbeautycenters.ro

În concluzie, cunoașterea tipului de păr și alegerea corectă a produselor specifice intenției de aranjare sau stilizare ne fac să obținem rezultate maxime.

Dacă ar fi să răspund la întrebarea:

Care este produsul pentru îngrijirea părului de care nu mă pot despărți?

Răpunsul este: GHD Heat Protect 120 ml. Acesta este un spray ce oferă protecție termică părului, realizând o barieră invizibilă împotriva agresiunilor termice, pe durata utilizării uscătorului, ondulatorului sau cea a plăcii de păr.

Pe lângă aceste beneficii, am observat că:

  • părul este protejat și împotriva umidității. În cazul în care este folosit pe un tip de păr asemănător părului meu (ondulat natural), dar aranjat-întins din perie și foarte puțin din placă, acesta la umiditate își păstrează modul în care a fost coafat (doar de mă prinde vreo ploaie, atunci na… nu mai mă salvează nimic de onduleuri. 😂
  • Recomand pulverizarea produsului pe părul umed, tamponat doar cu prosopul, de la rădăcini (dar nu foarte aproape de ele), până la vârfuri, aproximativ 4-8 doze, în funcție de cantitatea și lungimea părului. Apoi, pieptănam părul pentru a distribui uniform produsul, după care se începe uscarea.
  • Nu trebuie să se exagereze cu cantitatea dozelor deoarece poate ,,lua din volumul’’ părului, iar acest lucru nu este dorit întodeauna. Poate fi folosit și pe părul uscat, pentru a-l proteja de razele UV.

De ce spun că GHD Heat Protect mi-a schimbat viața și cea a părului meu?
Hmmm… în primul rând, datorită faptului că fiind protejat de căldura föhnului, plăcii sau ondulatorului acesta va FI și va arăta mai sănătos.

Ținând cont de faptul că eu îmi aranjez părul săptămânal, iar acesta este supus unui stres continuu, cred că merită cel puțin PROTECȚIE TERMICĂ.

În al doilea rând, coafura rezistă mai multe zile, părul este mai ordonat, mai ușor de aranjat în simple coafuri… chiar și la 4-5 zile de la spălare.
Dimineață sunt gata de plecare în 5 minute 😊!

What I wear

Pantofi Christian Louboutin – So Kate 120 mm

Good hair days wake me feel like
I can rule the world.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Selectați limba »